Friday, April 8, 2016

rawat diri sendiri

Assalamualaikum.

Ginilah nasib diri ku selama 6 bulan lagi. perlu berjauhan dengan kamu. sigh
Takpelah untuk merawat kesedihan di hati kecilku ini, biarlah aku imbas kembali kenangan kita ya sayang.

Ok kenangan waktu first time kita jumpa di sebuah terminal bas, ya iyalah sebab kamu naik bas dtg jumpa aku waktu tu kan. Semalaman tido tak lena, degup jantung ni pulak ngada ngada nk dup dap lebih2 masa tu. haha tgn sentiasa sejuk. nervousnya nk jumpa kamu hanya Allah je tahu sayang. pukul 5.30 pagi dapat call. ye kamu yang call saya.

Then kebetulan harijadi saya pada bulan itu juga. tak sangka dapat hadiah dari kamu si cantik! iaitu baju tshirt warna putih. season kata kamu. haha. mulanya kita kekok. kamu saya suruh tidur di atas katil dan sy di lantai. tapi kamu takut, lalu berhimpit juga dgn sy di lantai hihihi.

dan waktu tu tak dapat sy luah dengan perkataan bagaimana jantung sy mengepam darah dalam keadaan yg luarbiasa. mungkin kerana kamu gadis pertama yg berbaring begitu rapat dgn sy. kamu di sebelah sy, tgn kamu di pinggang sy, kamu pura2 lena. sy juga sama pura2. haha

yang tak boleh blahnya, kamu cabar sy kentut dpn kamu supaya jurang antara kita yg kekok ini terlerai. ntuk pengetahuan kamu yang cik comel, sy memg jarang kentut yg berbunyi kuat. dan kamu sayangku, kamu kentut juga untuk pecahkan situasi kita yg kekok itu. lihatlah dunia betapa anehnya gadisku ini bukan?.

untuk pengetahuan cik comel ya, kamu merupakan gadis pertama yg mencuri hati sy. ya kamu cinta pertama sy! tak mungkin sy akan jumpa lg gadis yg aneh sperti kamu. untuk pertama kalinya seorang gadis yang baru sy kenal, merajuk dgn sy. dan sy tak tahu perlu buat apa. jadi sepanjang hari itu, kita hanya berpaling antara satu sama lain dan biarkan angin berbisik.  krikk krikkk. sengalnya saya kan xtahu pujuk perempuan. haihhh.

banyak lagi kenangan kita sayang. sekarang dah 3 tahun kita sebati. terima kasih sayangku. dan sebenarnya kamu tahu ketika itu jantung saya berdegup kuat. kamu masih pura2 lena.

sy penat menaip ni ha dan kamu masih tido. hoh dah la kbye.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen , nasihat , carutan mahupun makian anda disini ...kalau mahu.